ostavite i podelite svoje utiske

KNJIGA UTISAKA


prijavi se                       registruj se
KREIRANO: 26 August, 2019
Đenerali životno osiguranjeGledao sam u američkim filmovima kao u Americi imaju polise životnog osiguranja koje su tamo jako bitne. Zbog toga mi je palo na pamet da i ja uradim ono što radi pametni američki svet.
Otišao sam kod jednog Đeneralijevog agenta i sklopio ugovor o životnom osiguranju u trajanju od pet godina. Međutim kasnije sam zažalio zbog toga.
Trik je u tome da nakon pravljenja polise sa agentom osiguranja, treba da se nazove njihova centrala i putem telefona se potvrdi saglasnost (koju oni valjda tamo snimaju kao dokaz). Tek onda, kroz neki dan oni ti dostave polisu životnog osiguranja napismeno da je proučiš. A tamo u ugovoru vidiš da su oni sebe maksimalno zaštitili, da u mnogim slučajevima oni ne podležu nadoknadi. Poludeo sam kada sam video u polisi, da ukoliko u prve dve godine prestaneš da uplaćuješ rate, propada ti sav dotada uplaćeni novac. Žalio sam se u njihovoj centrali ali su oni krivicu svalili na agenta da je on načinio propust. Istina da mi agent to nije pomenuo ali mislim da je to namerni propust u politici firme pa gde prođe-prođe.
Žestoko sam se pobunio i nakon moga navaljivanja pristali su da mi promene ugovor u jedan sa drugim uslovima.
Ipak mislim da bi pošteno bilo da ljudima poput mene najpre daju napismeno ugovor polise da je ponesu kući, tamo je detaljno prouče pa ako se odluče tek onda sklope ugovor. Zbog toga savetujem oprez svakom ko namerava da se osigura da se najpre traži da pročita celu polisu pa onda potpiše ugovor.MOJA STRANICA

NASLOVNA STRANICA